Suntem tot noi dar parca altii. Suntem in aceleasi locuri dar ne prezentam cu noutati: design actual, meniuri superbe, servicii si mai bune, muzica de suflet. Merita sa ne vedeti oriunde ne gasim: in Bucuresti in patru restaurante primitoare, in Ia
Suntem tot noi dar parca altii. Suntem in aceleasi locuri dar ne prezentam cu noutati: design actual, meniuri superbe, servicii si mai bune, muzica de suflet. Merita sa ne vedeti oriunde ne gasim: in Bucuresti in patru restaurante primitoare, in Iasi si Constanta in alte trei si in curand la Ramnicu-Valcea si Timisoara. Un vin bun, recomandat de sommelierul nostru, acompanieaza produsele realmente delicioase, in orice moment al zilei.

Surpriza cea mai mare o oferim la restaurantul Pizza Hut de pe Calea Victoriei colt cu Regina Elisabeta: un spectacol memorabil de senzatii culinare. Noul nostru partener Pasta Bravo, a venit din aromata Californie cu cateva retete ce-ti mangaie delicat simturile. Salate si paste preparate cu ce-ti doresti, prezentabile si incantatoare.

Va invitam la un joc, la un test al tuturor acestor bunatati, sa decidem impreuna daca merita sa ducem acest parteneriat si in celelate restaurante din tara dar... si din Europa. Cu mandrie am primit provocarea de a fi primii pe continent care dezvolta acest proiect si decid viitorul sau. Va asteptam cu bratele deschise, inima calda si promisiunea unui regal culinar!

tel: 021 2 039 039 www.pizzahut.ro


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.