Echipele Romaniei de tenis de masa vor sustine, azi si maine, meciuri importante in preliminariile CE 2007, primii care intra in focurile intrecerii fiind baietii, care vor intalni Ungaria, in deplasare, intr-o partida contand pentru etapa a 5-a a Gr
Echipele Romaniei de tenis de masa vor sustine, azi si maine, meciuri importante in preliminariile CE 2007, primii care intra in focurile intrecerii fiind baietii, care vor intalni Ungaria, in deplasare, intr-o partida contand pentru etapa a 5-a a Grupei C. In cazul unei victorii, calificarea pe tabloul principal ar fi asigurata, mai ales ca in tur tricolorii au castigat, cu 3-1. In clasamentul grupei, conduce Germania, cu 8 puncte, urmata de Romania, Polonia si Ungaria. Maine, cu o zi mai devreme decat era programat in calendarul forului european, va avea loc, la Moscova, si meciul dintre echipele feminine ale Rusiei si Romaniei, din cadrul Grupei A, in tur, rusoaicele invingand, la Buzau, cu 3-1. In clasament, Rusia este lider cu 8 puncte, urmata de Belarus, Romania si Ucraina. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.