Romanul a fost amendat cu 14.500 de dolari pentru un conflict cu antrenorul sau, dar acesta il va folosi titular pe roman in meciul de vineri, de pe Inonu.

Tinut rezerva trei etape, Daniel Pancu a izbucnit duminica: pe finalul partidei cu Denizlispor a plecat nervos de pe banca de rezerve. Antrenorul Bursei, Engin Ipekoglu, a cerut amendarea jucatorului cu 14.500 de dolari, lucru care se pare ca s-a si produs in cursul diminetii de ieri.

Nemultumirea lui Pancu este alimentata si de faptul ca acum trei saptamini i s-a interzis sa vina in Romania la nunta fratelui sau. „Esti indispensabil pentru echipa", i s-a explicat, dar Ipekoglu nu l-a folosit. Ieri-dimineata Pancu a declarat pentru „Cotidianul": „A fost un incident inerent intre un fotbalist care se simte in forma si un antrenor care are tactica lui. Am discutat azi cu el si mi-a spus ca din punctul lui de vedere conflictul e inchis, dar ca ma va ierta doar daca dau doua goluri vineri, contra lui Besiktas". Meciul Bursa-Denizli a fost decis de golul lui Cornel Frasineanu, care a urcat echipa „crocodililor" pe locul sase in Superliga.

Chivu si, Mutu no

Roma a stabilit duminica cel mai sever scor din actuala editie a Serie A: 7-0 acasa, contra Cataniei. Chivu a jucat 90 de minute si a fost elogiat de presa italiana. Mutu a stat pe teren 90 de minute in partida Ascoli-Fiorentina (1-1), dar a fost criticat de ziarele din Italia, care l-au caracterizat ca fiind „nervos si ineficient". Vali Nastase, si el titular la Ascoli, l-a lovit cu cotul in gura pe Mutu, dar gestul lui a trecut neobservat de catre arbitrul partidei.

Niculae, derutat de impresari

Marius Niculae, inca fara echipa, este in centrul unor discutii confuze in presa portugheza. Singurul club care a spus clar ca il doreste este Vitoria Setubal, care insa trece printr-o jena financiara fara precedent. Editia electronica a cotidianului „A Bola" spune ca impresarul Rui Formosinho are o procura prin care detine drepturile exclusive in privinta reprezentarii lui Niculae. El a afirmat ca Niculae are trei oferte si ca respinge posibilitatea de a evolua la Vitoria Setubal. Potrivit lui Formosinho, Niculae ar urma sa anunte astazi noua sa echipa. Totusi, un alt impresar, Vitor Gouveia, care negocia cu Vitoria pentru Niculae, a afirmat ca posibilitatea ca romanul sa mearga la Setubal nu este exclusa in totalitate.