Detinatoarea trofeului, Barcelona, trebuie sa castige la Sofia pentru a nu risca sa spuna adio competitiei si unei sume de peste 20 de milioane de euro. Teoretic, catalanii n-ar trebui sa aiba probleme. Levski nu a reusit pana acum sa obtina nic

Detinatoarea trofeului, Barcelona, trebuie sa castige la Sofia pentru a nu risca sa spuna adio competitiei si unei sume de peste 20 de milioane de euro.

Teoretic, catalanii n-ar trebui sa aiba probleme. Levski nu a reusit pana acum sa obtina nici un punct si a marcat un singur gol in patru jocuri. Totusi, bulgarii ar putea apela la unele metode mai putin ortodoxe pentru a le face viata grea baietilor lui Frank Rijkaard. Astfel, olandezul Giovanni van Bronckhorst si-a avertizat coechipierii ca oficialii lui Levski intentioneaza sa ingusteze terenul. ""Acum o luna si jumatate am jucat acolo cu echipa nationala si stiu ca au ingustat suprafata de joc cu cel putin doi metri pe fiecare parte. S-ar putea sa faca acelasi lucru si acum, pentru ca ei stiu ca ne place sa jucam pe extreme si vor sa ne puna in dificultate."" Chiar si in cazul unui succes, catalanii vor juca meciul decisiv in ultima etapa, cu Werder Bremen.

IN GRUPA D, Sahtior Donetk joaca acasa cu AS Roma. In timp ce Chivu si colegii sai au nevoie de un punct pentru a-si asigura calificarea in optimi, baietii lui Mircea Lucescu n-au abandonat ideea de a prinde Cupa UEFA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.