ar trebui sa fie, atunci nivelul scazut de testosteron este probabil principalul vinovat. Testosteronul este hormonul responsabil pentru caracterisicile masculine, precum masa musculara si parul de pe fata, dar si pentru agresiune, competitivitate si
ar trebui sa fie, atunci nivelul scazut de testosteron este probabil principalul vinovat. Testosteronul este hormonul responsabil pentru caracterisicile masculine, precum masa musculara si parul de pe fata, dar si pentru agresiune, competitivitate si dorinta sexuala. Este normal ca nivelul de testosteron sa scada cu unul, doua procente in fiecare an, dupa varsta de 30 de ani. Unii barbati, in schimb, se confrunta cu aceasta problema inainte de aceasta varsta. Dar, indiferent de varsta, un simptom al acestei afectiuni, numita hipogonadism si care se poate trata, este scaderea libidoului. Aportul de testosteron in organism sau terapia antiestrogen ajuta la restabilirea echilibrului.
Medicamentele pentru erectie nu influenteaza libidoul
O dieta sanatoasa si exercitii fizice regulate schimba viata in multe privinte, inclusiv in ceea ce priveste viata sexuala, spun medicii. Grasimea este un dusman al libidoului in doua feluri: inhiba productia de testosteron si distruge hormonii care exista deja in organism.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.