Mai multi gorjeni au depus reclamatii la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor si Politie, in care il acuza pe interpretul de muzica populara Victor Tita de inselaciune. Interpretul gorjean de muzica populara Victor Tita, fost component a
Mai multi gorjeni au depus reclamatii la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor si Politie, in care il acuza pe interpretul de muzica populara Victor Tita de inselaciune. Interpretul gorjean de muzica populara Victor Tita, fost component al Ansamblului „Maria Lataretu“ din Targu Jiu, este acuzat ca ar fi tepuit mai multi gorjeni. Intr-una dintre cele trei plangeri depuse la Politie si Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Gorj de catre Puiu Petre si Florin Vieru se aminteste de existenta unor contracte de consultanta incheiate intre acuzatori si firma OLTENIA SELECT SRL din Targu Jiu, in care este implicat si Victor Tita. In ciuda faptului ca au achitat mai multe sume de bani (contract, transport), totalul ridican-du-se la 1.000 de euro de persoana pentru un post de ospatar in Cipru, gorjenii au fost intorsi in tara si au ramas fara bani.

Petre Puiu, unul dintre tepuiti, a solicitat interventia politiei pentru a i se face dreptate si spera sa isi recupereze macar o parte din bani. Acesta povesteste de alte cateva ze ci de romani care se afla in situatia sa si pe care i-a intalnit in Cipru, cand a fost sa se angajeze ca ospatar: „Mi-a fost garantat de aceasta firma un post de ospatar in Cipru. In septembrie am mers in Cipru si am ajuns la firma unui domn Yanis, care ne-a cerut pasapoartele, contractele si cate 400 de euro, comision. Ne-a spus ca nu exista locuri de munca si sa ne intoarcem in tara. Pentru a ne lua pasapoartele si cei 400 de euro am fost obligati sa semnam o declaratie ca nu vrem locuri de munca. In ziua aia la firma erau 25 de romani care asteptau sa fie angajati. Yanis era interesat sa ii tina cate o saptamana pe la patroni sa isi poata lua comisionul. Noi am facut scandal, dar am semnat si declaratia. Cand am ajuns in tara, m-am prezentat la firma din Targu Jiu si le-am relatat cele intamplate in Cipru. Le-am cerut sa imi plateasca 750 de euro cat am cheltuit pentru transport si 1.200 de RON, cat a fost valoarea constractului. Nu mai vreau sa fie inselati si altii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.