La randul sau, ministrul Seres a aratat ca nu va da probe sau nume de politicieni care au facut presiuni asupra lui, pentru ca alte institutii ale statului trebuie sa produca astfel de probe, iar unii dintre cei vizati au inceput chiar sa-si recunoas

La randul sau, ministrul Seres a aratat ca nu va da probe sau nume de politicieni care au facut presiuni asupra lui, pentru ca alte institutii ale statului trebuie sa produca astfel de probe, iar unii dintre cei vizati au inceput chiar sa-si recunoasca faptele. Seres a mai aratat ca firma Grivco ""nu a mai facut astfel de solicitari"" de la raportul din primavara. In alta ordine de idei, Voiculescu a precizat ca directorul general al firmei Grivco l-a informat ca o va da in judecata pe Elena Udrea, fiindca a afirmat, pentru a doua oara, ""lucruri aberante, ireale, care aduc prejudicii Grivco, unul dintre cele mai importante grupuri economice din Romania"".

SCRISOARE. Pe de alta parte, Biroul Politic al PC a hotarat ieri sa trimita o scrisoare tuturor parlamentarilor, in care sa ceara sprijinul pentru initiativa lor legislativa in care propun prelungirea contractelor de inchiriere cu trei ani pentru chiriasii din casele nationalizate, majoritatea pensionari. Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a anuntat ca, ""dupa un an si jumatate de la depunerea sa in Parlament"", legea ""Voiculescu"" privind controlul averilor care nu pot fi justificate a primit acum aviz de la Guvern si va intra in dezbatere publica la 23 decembrie.

SPRIJIN. Dan Voiculescu e alaturi de ministrul Seres


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.