Ca si la Mondialele din Rusia, evolutiile unora dintre handbalistele noastre au fost extrem de apreciate de specialisti, care au decis dupa disputarea finalei ca trei sportive din Romania sa faca parte din echipa de vis a celei de-a doua editii a Cup
Ca si la Mondialele din Rusia, evolutiile unora dintre handbalistele noastre au fost extrem de apreciate de specialisti, care au decis dupa disputarea finalei ca trei sportive din Romania sa faca parte din echipa de vis a celei de-a doua editii a Cupei Mondiale. Conform datelor oficiale prezentate, aseara, de organizatori, Luminita Hutupan-Dinu a fost declarata "cel mai bun portar", Cristina Varzaru a primit titlul de "cea mai buna extrema dreapta", iar Elisei-Ardean (foto) a fost nominalizata drept "cel mai bun inter stangai. Din pacate, desi a reusit sa inscrie nu mai putin de zece goluri in finala cu Rusia, Elisei-Ardean a pierdut lupta pentru trofeul de golgeter, fiind depasita cu patru goluri de daneza Mikkelsen, care a adunat 42 de reusite in cinci partide. Reamintim ca la editia precedenta, Elisei-Ardean a intrat in posesia trofeului decernat celui mai bun marcator al competitiei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.