Steaua nu a reusit sa profite de pasul gresit facut de Dinamo la Urziceni (1-1) si ramane la 11 puncte in urma liderului dupa egalul de la Tg. Jiu, scor 0-0 cu Pandurii. Mai mult chiar, "militarii" l-au pierdut si pe D. Goian, eliminat in minutul 57
Steaua nu a reusit sa profite de pasul gresit facut de Dinamo la Urziceni (1-1) si ramane la 11 puncte in urma liderului dupa egalul de la Tg. Jiu, scor 0-0 cu Pandurii. Mai mult chiar, "militarii" l-au pierdut si pe D. Goian, eliminat in minutul 57 pentru un fault dur asupra lui Vintilescu (peste 10 minute, si gorjeanul I. Dragomir a vazut cartonasul rosu). Steaua a dominat, insa Pandurii ar fi putut da marea lovitura atunci cand Vatavu a trimis in bara.
Cosmin Olaroiu a criticat prestatia jucatorilor sai, pe care i-a acuzat de lipsa de determinare. "Stiam ca vom avea un meci dificil. Desi noi am dominat aici, nu am reusit sa fim destul de lucizi si nu am avut foarte multa coerenta si, cred eu, ca nici foarte multa determinare in joc. Am fost lenti si previzibili si in anumite momente am riscat foarte mult. Steaua ar fi avut nevoie de mai multa determinare si mai multa concentrare pentru a castiga. Atitudinea jucatorilor mei este una in campionat si alta in Liga Campionilor", a spus Olaroiu. Acesta a adaugat ca este greu pentru echipa sa sa faca fata si in campionat, si in Liga Campionilor, fiind fortat astfel sa faca anumite schimbari, deoarece sunt jucatori care au evoluat mult si obosesc repede. Olaroiu a mentionat ca nu este suparat pe D. Goian, care a primit cartonasul rosu in minutul 57. "Cred ca nici nu merita cartonasul rosu la acea faza, dar daca asa a decis arbitrul, asta e! A fost o faza precedata de o greseala a lui Stancu. Nu cred ca trebuie discutat de arbitraj si nu cred ca a fost de vina arbitrul pentru acest rezultat", a spus Olaroiu. Patronul stelistilor, Gigi Becali, a declarat la randul sau ca nu este multumit de rezultat, dar a spus ca nu este nici suparat. "Nu pot sa fiu multumit pentru ca nu am castigat, dar nu am nici de ce sa fiu suparat pentru ca s-a jucat fotbal. Daca la fotbal ne-am supara asa usor, ar trebui sa fim unii suparati tot timpul. Dar asta e fotbalul. Pandurii nu e o echipa mica, cum sa fie mica, uite ca e egala cu Steaua la acest meci! Fotbalul trebuie sa fie o mare lupta din primul pana in ultimul minut, altfel nu te iarta. Nu comentez eliminarea lui Goian, daca l-a dat afara inseamna ca a meritat", a spus Gigi Becali, care a venit la Tg. Jiu sambata dimineata, cu un elicopter, el vizitand impreuna cu patronul Pandurilor, Marin Condescu, bazinul minier Rovinari. Condescu a declarat, la finalul partidei, ca rezultatul de egalitate cu Steaua este unul foarte bun pentru echipa sa. "Eu cred ca e un rezultat foarte bun pentru noi si sa nu uitam ca am jucat totusi cu Steaua. In plus, ma bucur ca a fost un joc care a placut celor 10.000 de spectatori prezenti la meci, chiar daca nu s-a inscris nici un gol. Ma bucur ca am reusit sa ii aducem in numar atat de mare la stadion", a spus Condescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.