""Jucam pentru a castiga!"" Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a tinut sa precizeze ca nu se gandeste la punerea in practica a unei strategii menite sa conserve rezultatul in meciul de maine seara, cu Dinamo Kiev.
Tehnicianul trupei din Ghencea
""Jucam pentru a castiga!"" Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a tinut sa precizeze ca nu se gandeste la punerea in practica a unei strategii menite sa conserve rezultatul in meciul de maine seara, cu Dinamo Kiev.
Tehnicianul trupei din Ghencea este optimist in privinta faptului ca ros-albastrii nu vor mai repeta dezastrele cu Lyon si Real Madrid.

SPERANTE. ""Este ultimul meci pe teren propriu din aceasta grupa, unul foarte greu, cu o insemnatate aparte. Sper sa avem mai mult curaj si mai multa personalitate decat in meciurile precedente. Pana acum am jucat cu teama, am facut multe greseli, dar cred ca am acumulat mai multa experienta si imi doresc sa repetam prestatia de la Kiev. Va trebui sa jucam fara complexe si cu multa maturitate pentru a obtine cea de-a treia calificare consecutiva in primavara europeana, ceea ce ar reprezenta o performanta deosebita. Si un rezultat de egalitate ne-ar califica, insa ar fi un un risc prea mare sa jucam pentru o remiza. Vom evolua pentru a castiga. O infrangere nu ar echivala cu eliminarea, dar e bine sa depindem doar de noi, sa nu asteptam rezultatele din ultima etapa"", a spus Olaroiu.

PRECAUTIE. Capitanul Mirel Radoi n-a dorit sa dezvaluie daca va intra din primul minut. ""Medical, sunt refacut 100%, dar sunt in urma cu pregatirea fizica"", a spus internationalul stelist. ""La momentul acesta nu stiu. Mai avem antrenamentul oficial, voi discuta cu Mirel si voi decide maine (n.r. - astazi)"", a precizat antrenorul Olaroiu. ""Sper ca rezultatul sa fie diferit de celelalte din Ghencea, iar rezultatul sa ne permita sa mergem mai departe in Cupa UEFA. Mi-as dori ca acolo sa ne intalnim cu Dinamo.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.