Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca este de acord ca partida dintre Romania si Luxemburg, programata pe 28 martie 2007, in preliminariile Campionatului European din 2008, sa se dispute pe stadionul din Piatra Neamt. Mircea Sandu, insotit de
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca este de acord ca partida dintre Romania si Luxemburg, programata pe 28 martie 2007, in preliminariile Campionatului European din 2008, sa se dispute pe stadionul din Piatra Neamt. Mircea Sandu, insotit de primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan (foto), a vizitat sambata stadionul, care a fost supus unui amplu proces de modernizare in ultimele luni. Sandu a laudat eforturile facute in vederea modernizarii arenei, apreciind ca aceasta intra in reteaua stadioanelor europene. In momentul in care a intrat pe peluza stadionului, Sandu a intrebat: "Suntem in Romania?". Alaturi de Sandu si Stefan, care este presedinte de onoare la Ceahlaul, s-a aflat si presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu. Daca FRF va decide ca meciul Nationalei cu Luxemburg sa se joace sub Pietricica, stadionul va trebui sa fie omologat si de UEFA. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.