Conform cotidianului „Blik", tehnicianul de la Sahtior i-a divulgat lui Olaroiu atu-urile echipei din Kiev inaintea partidei cu Steaua din Liga Campionilor.

Steaua are nevoie miine de cel putin un rezultat de egalitate in partida cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor, pentru a ramine in Cupa UEFA. Meciul se anunta extrem de dificil, formatia ucraineana, care la Bucuresti isi joaca ultima carte, dovedind in intrecerea interna ca are ceva asi la indemina. Condusa de doua ori in derby-ul capitalei, Dinamo Kiev a revenit si a cistigat cu 5-2 meciul cu Arsenal Kiev, astfel ca ramine lider detasat in campionatul Ucrainei, chiar daca si Sahtiorul lui Lucescu a invins cu 3-0, prin tripla lui Brandao, a invins cu 3-0 la Metalurg Zaporoje.

Rebrov s-a accidentat

Din fericire pentru Steaua, capitanul echipei Dinamo Kiev, Serghei Rebrov, s-a accidentat si va fi indisponibil pentru partida de la Bucuresti. De asemenea, mijlocasul Taras Mihalik, unul dintre marcatorii ultimei etape, s-a accidentat usor. „Pentru a ne indeplini obiectivul, calificarea in 16-imile Cupei UEFA, vom face eforturi maxime. Este necesar sa jucam foarte bine pentru a nu incheia aventura europeana. Daca nu cistigam in fata Stelei, meciul din ultima etapa, cu Real Madrid, isi pierde miza. Jucatorii mei inteleg importanta disputei de la Bucuresti", a spus antrenorul echipei din Kiev, Anatoli Demianenko. Misiunea ucrainenilor va fi insa extrem de dificila, dupa ce Mircea Lucescu, conform cotidianului „Blik", i-ar fi oferit lui Cosmin Olaroiu toata documentatia pe care o avea la dispozitie. „Lucescu i-a transmis antrenorului Stelei cum sa joace impotriva echipei lui Demianenko. Dinamo Kiev trebuie sa-l fi suparat tare pe Lucescu, altfel cum sa explici acest lucru? Nu numai ca i-a spus secretele formatiei din Kiev, dar i-a si comunicat ca isi doreste din toata inima ca Steaua sa cistige meciul de marti, el fiind fanul compatriotilor sai. Vom vedea daca sfaturile lui Lucescu vor da roade", a comentat „Blik". Sursa citata noteaza ca Dinamo Kiev va avea de infruntat nu numai echipa adversa, ci si un stadion plin.

Teama de suporteri

„Suporterii romani sint convinsi de victoria echipei lor si cred ca meciul se va incheia cu un rezultat similar celui inregistrat la Kiev. Totul va fi impotriva echipei Dinamo Kiev, cu exceptia gazonului excelent si a conditiilor meteo, care se anunta prielnice", a scris ziarul ucrainean. Pentru a preintimpina eventualele incidente, un dispozitiv de aproximativ 400 de politisti apartinind sectiilor de investigatii criminale si Politiei Rutiere a fost deja detasat la acest meci, la care se adauga efective de jandarmi si ale Politiei Comunitare. Steaua a vindut simbata si ultimele o mie de bilete ramase de la fanii ucraineni, care nu au dorit decit 200 de bilete.

Lyon bate cu autogol

Ultimul adversar al Stelei in Liga, Olympique Lyon, da semne de oboseala, simbata obtinind doar o victorie la limita, si aceea printr-un autogol, pe terenul ultimei clasate, Sedan, intr-un meci in care Houllier si-a menajat unii titulari pentru confruntarea cu Real Madrid. „Victoria a fost foarte dificil de obtinut, dar este foarte importanta. Stiam ca vom avea dificultati. Este bine ca ne pastram o diferenta in clasament fata de restul echipelor", a declarat mijlocasul francezilor, Juninho Pernambucano, care s-ar multumi cu un egal in fata madrilenilor. Conducatorul clubului francez, Jean Michel Aulas, a declarat ca are incredere ca echipa sa poate rezista din punct de vedere fizic si psihic, chiar daca evolueaza in mai multe competitii: „In comparatie cu alte echipe, avem mai putini jucatori in lot, dar cu calitati mai bune, si cred ca avem resursele necesare".