Repetati furia de la Kiev! Dupa un impresionant 4-1, in tur, la Kiev, campioana Romaniei are nevoie in aceasta seara doar de o remiza pentru a-si asigura, practic, pozitia a treia in grupa E a Ligii Campionilor, care o califica in saisprezecimile Cup
Repetati furia de la Kiev! Dupa un impresionant 4-1, in tur, la Kiev, campioana Romaniei are nevoie in aceasta seara doar de o remiza pentru a-si asigura, practic, pozitia a treia in grupa E a Ligii Campionilor, care o califica in saisprezecimile Cupei UEFA.
Imaginea cenusie a remizei de la Targu-Jiu poate fi stearsa in aceasta seara, in ultimul meci pe teren propriu din aceasta editie a celei mai selecte competitii europene. In fata lui Dinamo Kiev, ros-albastrii sunt condamnati sa nu paseasca gresit pentru a continua aventura europeana si in primavara lui 2007.

STRATEGIE. Singura absenta din lotul Stelei, in afara celei vechi a lui Victoras Iacob, este cea a fundasului stanga Mihaita Nesu. In schimb, accidentat in meciul de la Targu-Jiu, atacantul francez Cyrill Thereau va fi apt de joc, insa, mai mult ca sigur, titularizat va fi Vali Badea. In privinta capitanului Mirel Radoi, desi a bifat finalurile de meci cu FC National si in deplasarea cu Pandurii, acesta nu va risca sa intre din primul minut, astfel ca perechea de la mijlocul terenului va fi Paraschiv-Ovidiu Petre. Intervievat ieri de cotidianul ucrainean Blik, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a lasat de inteles ca nu va pune in scena o strategie menita sa conduca spre o remiza. ""Voi alege tactica potrivita pentru a castiga. Au mai facut-o o data, la Kiev. Dinamo este o echipa buna la nivel european, fiecare jucator al ei poate produce pericol, cu o mentiune speciala pentru Satkih si Rebrov. Nu am avut trimisi la meciul cu Arsenal Kiev, stim de ce e in stare Dinamo. Am vizionat, insa, inregistrarea meciului, pentru a vedea care este starea jucatorilor ucraineni"", le-a spus tehnicianul stelist jurnalistilor de la Kiev.

PERICOL. Trei dintre jucatorii foarte importanti pentru Steaua, stoperul Dorin Goian sau mijlocasii Ovidiu Petre si Banel Nicolita, sunt amenintati cu suspendarea in meciul urmator, de la Lyon, in cazul in care vor primi in aceasta seara un cartonas galben. Totusi, in frunte cu capitanul Mirel Radoi, stelistii nu se gandesc la acest aspect:


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.