GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 13-a
l SERGIU RADU a reusit o "dubla" pentru Energie Cottbus, 2-4 acasa cu Schalke. Radu a fost integralist si a marcat in minutele 28 si 31 (pentru 2-2, de la 0-2). Tot pentru Energie a fost integralist si VLAD
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 13-a
l SERGIU RADU a reusit o "dubla" pentru Energie Cottbus, 2-4 acasa cu Schalke. Radu a fost integralist si a marcat in minutele 28 si 31 (pentru 2-2, de la 0-2). Tot pentru Energie a fost integralist si VLAD MUNTEANU (pasator la primul gol al lui Radu) * LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Alemannia Aachen, 2-2 acasa cu Werder Bremen. Reghecampf a pasat decisiv la primul gol al echipei sale si a fost schimbat in minutul 72 de Ebbers * ALBERT STREIT a marcat doua goluri pentru Eintracht Frankfurt, 3-4 in deplasare cu VfL Bochum. Streit a inscris in minutele 1 si 5 (pentru 0-2).
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 13-a * IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE au fost integralisti pentru MSV Duisburg, 1-1 in deplasare cu Eintracht Braunschweig. Tararache a primit un cartonas galben.
ITLALIA, Serie A, etapa a 12-a. * In disputa romanilor dintre Ascoli si Fiorentina, 1-1, VALI NaSTASE si ADRIAN MUTU au fost titularu si au evoluat pe intreaga durata a meciului, primul gresind grav la golul oaspetilor, iar "Briliantul" aflandu-se la la originea mai multor faze ofensive ale echipei sale, insa nereusind sa repete evolutiile apreciate din etapele precedente, primind si un cartonas galben in ultimul minut de joc. PAUL CODREA a fost, de asemenea integralist pentru Siena, 0-3 la Udinese, romanul fiind printre singurii evidentiati din echipa sa, ratand doua ocazii, dar primind si un avertisment in minutul 52. CHIVU ajucat tot meciul Roma-Catania, scor 7-0.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 14-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 56 pentru FC Nantes, 0-2 in deplasare cu RC lens. Keseru l-a inlocuit pe M. Diallo.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 13-a * ALIN STOICA a fost titular pentru KAA Gent, 2-1 acasa cu Anderlecht. Stoica a fost schimbat in minutul 78 de Thompson.
UCRAINA, UPL, etapa a 15-a * RAZVAN RAT a fost integralist pentru Sahtar Donetk, 3-0 in deplasare cu Metalurg Zaporoje. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, au lipsit CIPRIAN MARICA (neconvocat) si FLAVIUS STOICAN (accidentat) * FLORIN CERNAT a fost integralist pentru Dinamo Kiev, 5-2 acasa cu Arsenal Kiev.
TURCIA, Super Lig, etapa a 14-a
l CORNEL FRASINEANU a marcat golul lui Bursaspor, 1-0 acasa cu Denizlispor. Frasineanu a fost integralist si a inscris in minutul 63. Pentru Bursaspor, DANIEL PANCU a fost rezerva * GIANI KIRITA a jucat toate minutele pentru Gaziantepspor, 0-2 in deplasare cu Ankaraspor.
BULGARIA, I Liga, etapa a 14-a * EURGEN TRICA a marcat un gol pentru TSKA Sofia, 2-1 in deplasare cu Radopa Smolian. Trica a fost integralist, a deschis scorul in minutul 17 si a pasat decisiv si la al doilea gol al echipei sale. De la TSKA au lipsit ALEXANDRU PITURCA (rezerva) si FLORENTIN PETRE (accidentat).
RUSIA, Premier Liga, etapa a 29-a * ADRIAN GEORGE IORDACHE a intrat in minutul 69 pentru Tinik Iaroslav, 1-2 acasa cu Zenit St. Petersburg. Iordache l-a schimbat pe Amisulasvili * FLORIN SOAVA a lipsit de la Krilia Sovetov Samara, 1-2 acasa cu Spartak Nalcik * POMPILIU STOICA n-a jucat pentru FC Moscova, 0-1 in deplasare cu Tom Tomsk * SEBASTIAN HUTAN n-a jucat pentru Dinamo Moscova, 0-0 acasa cu Torpedo Moscova, echipa de la care au lipsit GEORGE FLORESCU si CRISTIAN DANCIA.
UCRAINA, NB-I, etapa a 14-a * SERGIU HOMEI (integralist), LUCIAN CRISTIAN MUNTEANU (integralist), CRISTIAN CIGAN (schimbat in minutul 46 de Magasfoldi) si SEBASTIAN IANC (schimbat in minutul 81 de Feczesin) au jucat pentru FC Sopron, 2-1 in deplasare cu Vac. De la Sopron, echipa antrenata de TIBOR SELYMES, au lipsit MARIUS RADU si ION IBRIC * SORIN BOTIS a fost titular pentru Zalaegerszeg, 1-3 in deplasare cu Debrecen. Botis a fost schimbat in minutul 22 de Csoka
l CIPRIAN BINDER a fost titular pentru Diosgyor, 2-1 acasa cu Honved. Binder a fost schimbat in minutul 56 de A. Simon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.