Va fi obligat sa improvizeze.Din cauza accidentarilor si suspendarilor, tehnicianul dinamovist ii va titulariza joi, la Bruges, pe Predescu si pe Ropotan, insa evolutia lor din partida cu Unirea Urziceni nu da motive de liniste.
Primul pas fals
Va fi obligat sa improvizeze.Din cauza accidentarilor si suspendarilor, tehnicianul dinamovist ii va titulariza joi, la Bruges, pe Predescu si pe Ropotan, insa evolutia lor din partida cu Unirea Urziceni nu da motive de liniste.
Primul pas fals din campionat, anume esecul de la Cluj, 1-2 cu CFR, urmat de esecul din Cupa Romaniei in fata celor de la Pandurii Tg. Jiu, scor 0-1, anunta o perioada mai putin fasta pentru Dinamo. Desi sefii sustineau ca nu este vorba despre o criza, ultimul rezultat, 1-1 la Urziceni, arata clar ca ""ros-albii"" trec printr-un moment delicat.

SCANDALURI. Pe langa amintitele esecuri, scandalurile au revenit in ""Stefan cel Mare"". Vorbele fostului actionar, Gigi Netoiu, care a criticat dur campania de transferuri din vara, la finele meciului cu Pandurii, au inflamat spiritele. .""S-a gasit sa vorbeasca acum, la infrangere. Este un simplu suporter"", au replicat Cristi Borcea si Vasile Turcu. Un alt scandal se afla inca in desfasurare, dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a spus ca jocul cu Otelul Galati nu a fost unul corect. Daca mai amintim si iesirile lui Ionel Ganea, avem imaginea unei echipe care, in acest moment, sta pe un butoi de pulbere.

DECIMATI. Joi, la Bruges, Dinamo va sustine al doilea joc din Grupa B a Cupei UEFA, meciul venind intr-un moment destul de nepotrivit, Mircea Rednic neputand alinia jumatate dintre titulari. Astfel, Moti si Margaritescu sunt suspendati, in urma eliminarilor din partida cu Besiktas, in timp ce Catalin Munteanu, Ze Kalanga si Tames sunt accidentati. In aceasta situatie, antrenorul Mircea Rednic va fi nevoit sa apeleze la improvizatii in defensiva si mai ales la mijlocul terenului. Mai mult ca sigur, ""Puriul"" ii va titulariza pe Predescu si Ropotan in linia mediana, in timp ce in locul lui Moti, in centrul apararii, are doar doua variante langa Radu Stefan: Lucian Goian si Galamaz. Cum ultimul a evoluat jalnic la Urziceni, nerevenindu-si inca dupa accidentare, posibil ca Rednic sa apeleze la fostul nemtean. ""Absentele au dat peste cap planurile lui Rednic. Parca au venit toate acum. Din iarna vom intari lotul, avem nevoie de dubluri de aceeasi valoare pe toate posturile"", a declarat directorul executiv al ""cainilor"", Cristi Borcea. Un alt jucator cu probleme medicale, Cristi Pulhac, are totusi sanse sa fie recuperat pana la ora meciului cu FC Bruges.

REVENIRI. Accidentat in meciul cu Otelul, Catalin Munteanu si-a scos atela de la piciorul stang, pe care a purtat-o sapte zile, iar la inceputul saptamanii viitoare isi va scoate si firele. Cel poreclit ""Cap de Zmeu"" isi va relua antrenamentele usoare in cel mult zece zile. De asemenea, Tames va rata doar partida de la Bruges, urmand a reveni la meciul de campionat cu Ceahlaul Piatra Neamt. Altfel, meciul de la Bruges va fi arbitrat de o brigada din Suedia, avandu-l la centru pe Martin Ingvarsson. Asistenti vor fi Kenneth Pentersson si Peter Ekstrom. Delegatia dinamovista va pleca spre Belgia miercuri dimineata, la ora 10:00, iar seara va sustine antrenamentul oficial pe arena ""Jan Breydel"". Partida va incepe la 21:30, ora Romaniei, si va fi transmisa in direct de TVR 1. Precautie


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.