Echipa masculina de handbal Dinamo-Baumit a trecut, ieri, de HCM Brasov, cu scorul de 36-27 (17-14), si se mentine in postura de lider al Ligii Nationale, fiind la egalitate de puncte cu HCM Constanta, dar cu un golaveraj superior. De altfel, disputa
Echipa masculina de handbal Dinamo-Baumit a trecut, ieri, de HCM Brasov, cu scorul de 36-27 (17-14), si se mentine in postura de lider al Ligii Nationale, fiind la egalitate de puncte cu HCM Constanta, dar cu un golaveraj superior. De altfel, disputa din Sala Floreasca a fost si un veritabil duel al celor mai buni marcatori din intrecerea interna, liderul la zi, dinamovistul Valentin Ghionea (96 goluri), reusind sa se distanteze fata de brasoveanul Mihai Manea (80 goluri). Tot in etapa a XI-a, principala contracandidata la titlu, HCM Constanta, a spulberat, in deplasare, pe Bucovina Suceava, cu 41-26, in vreme ce urmaritoarea fruntaselor, MFA Steaua, s-a impus lejer in fata Uztel Ploiesti, cu 26-23. Alte rezultate: Poli Timisoara - Poli Iasi 32-27, HC Minaur Baia Mare - UCM Resita 40-34 si Armatura Cluj - Pandurii Tg Jiu 26-23. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.