Pe fondul problemelor cu gruparea Stolojan, propagandistii lui Tariceanu revin la cutiile postale cu materiale despre realizarile guvernarii. De data aceasta, file xeroxate, apartinand organizatiilor de partid, pentru a nu mai fi intrebata Agen
Pe fondul problemelor cu gruparea Stolojan, propagandistii lui Tariceanu revin la cutiile postale cu materiale despre realizarile guvernarii.


De data aceasta, file xeroxate, apartinand organizatiilor de partid, pentru a nu mai fi intrebata Agentia de Strategii Guvernamentale cum a cheltuit banii. Printre semnatari - filiala Sector 6, al carei presedinte e apropiat gruparii Tariceanu, in timp ce primarul Poteras e cu Stolojan. Aflam astfel ca Guvernul Tariceanu a reusit sa ne duca in Uniunea Europeana, desi ""a avut de indeplinit cele mai aspre conditii impuse unui stat candidat"", ca sistemul sanitar a fost reformat, iar invatamantul compatibilizat cu sistemele europene, ca se construiesc sute de km de autostrada. PNL se lauda chiar si cu cele 876 de locuinte construite pentru victimele inundatiilor. Si ca sa ne intre in cap ca traim bine, aflam ca punctul de pensie a crescut cu 9,3 la suta, iar venitul mediu a crescut de la 177 de euro in 2004, la 238 de euro, in mai 2006.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.