Inaintea partidei, suporterii celor doua echipe s-au macelarit pe strazile Timisoarei, in urma disputei, destui dintre combatanti alegandu-se cu capetele sparte si cu membrele fracturate. Nebunia iscata in jurul derby-ului vestului a continuat si dup
Inaintea partidei, suporterii celor doua echipe s-au macelarit pe strazile Timisoarei, in urma disputei, destui dintre combatanti alegandu-se cu capetele sparte si cu membrele fracturate. Nebunia iscata in jurul derby-ului vestului a continuat si dupa ultimul fluier al lui Augustus Constantin. De aceasta data, la nivelul declaratiilor, Marian Iancu si Sandu Ion contestand prestatia fiului sefului CCA si a asistentilor acestuia.

MOMENTUL-CHEIE. Poli si-a ingenuncheat dusmanul de moarte, UTA, gratie reusitelor lui Plesan si Mansour. Timisorenii s-au desprins insa in invingatori destul de tarziu, desi au avut in fata o echipa ce a jucat in inferioritate din minutul 16. Ce s-a intamplat atunci? La un atac prelungit al timisorenilor, Sorin Radoi, tatonat indeaproape de Alin Rus in suprafata de pedeapsa a textilistilor, a cazut ca secerat, tinandu-se cu mainile de fata. Augustus Constantin nu a sesizat incidentul, insa a fost atentionat in urmatoarea fractiune de secunda de asistentul Octavian Sovre. Iar dupa ce s-a consultat cu acesta, ""centralul"" a scos din buzunar cartonasul rosu. I l-a aratat insa lui Valentin Simion, nu lui Rus, de langa care s-a prabusit jucatorul lui Poli.
Dupa meci, Sandu Ion, unul dintre actionarii aradenilor, i-a luat la rost pe arbitri. ""Putea fi un meci frumos daca jucam 11 la 11. Nu inteleg de ce a fost eliminat Simion si le vom cere socoteala arbitrilor pentru aceasta decizie, ce a condus la vicierea rezultatului"", a spus oficialul gruparii antrenate de Marius Lacatus. Marian Iancu nu i-a iertat, la randul sau, pe ""fluierasi"". Boss-ul lui Poli ii reproseaza lui Constantin faptul ca, in aceeasi faza, nu a luat pana la capat masurile ce se impuneau: ""Nu imi pot da seama de ce nu s-a acordat si penalty daca s-a dictat eliminare, pentru ca infractiunea respectiva s-a petrecut in careul Aradului. Asa ni se intampla noua, nu avem noroc sa primim lovituri de la 11 metri"". (Marius Mihalcea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.