Presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune Evenimentul principal al acestei saptamanii il constituie Targul International ""Gaudeamus - Carte de invatatura"" (22-26 noiembrie), ce va aduce in fata vizitatorilor cartil
Presedinte-director general al Societatii Romane
de Radiodifuziune


Evenimentul principal al acestei saptamanii il constituie Targul International ""Gaudeamus - Carte de invatatura"" (22-26 noiembrie), ce va aduce in fata vizitatorilor cartile si oferta educationala a circa 400 de edituri si institutii de invatamant. Editia din acest an a targului de la Romexpo va lansa o campanie al carei obiectiv consta in obtinerea de catre Romania a unui Premiu Nobel pentru literatura. Programul se va dezvolta pe baza unui fond special, numit ""Lectura"", constituit din sumele rezultate din vanzarea biletelor pentru inscrierea la tombola speciala ""Gaudeamus - Logan"", reprezentand un nou proiect al editiei 2006 a targului. Pentru toate aceste initiative, Jurnalul National o declara pe Maria Toghina, presedintele-director general al SRR, organizatorul targului, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.