In penultima etapa a turului de campionat, cele doua mari favorite ale Ligii 1 au avut prestatii foarte slabe. Dinamo a facut 1-1 la Urziceni, iar Steaua 0-0 la Targu-Jiu. Ultima etapa a Ligii 1 a consemnat doua remize obtinute cu mult chin de cele doua pretedente la suprematie, Dinamo si Steaua. Cu cateva zile inaintea unor importante confruntari europene, forma slaba a ""granzilor"" Romaniei este alarmanta. La Urziceni si Targu-Jiu, ocupantele primelor doua locuri in clasament au lasat o impresie deplorabila, chinuindu-se efectiv sa smulga doua rezultate de egalitate in fata unor adversari disciplinati, dispusi la sacrificiu, dar modesti. DINAMO. ""Cainii"" lui Mircea Rednic n-au reusit sa adune decat doua-trei faze mai periculoase la poarta lui Catalin Grigore in meciul cu nou-promovata Unirea. Mai mult, in prima repriza, centralul Alexandru Tudor le-a refuzat gazdelor un penalty provocat de o interventie imprudenta a portarului Gaev asupra lui Cristian Constantin. Inaintea meciului de la Bruges, din Cupa UEFA, defensiva lui Dinamo a suferit mult si a gafat de nenumarate ori, golul egalizator fiind o mostra de marcaj defectuos al stoperilor bucuresteni. La final, explicatiile semiesecului au fost inexistente, antrenorul Mircea Rednic si elevii sai mentinandu-se in silenzio stampa. Am ramas doar cu atacurile fostului actionar, Gigi Netoiu, care l-a acuzat pe directorul executiv, Cristian Borcea, ca a incitat galeria dinamovista impotriva sa. STEAUA. Campioana en titre a realizat o ""performanta"" aproape identica la Targu-Jiu, acolo unde jucatorii lui Cosmin Olaroiu au fost neputinciosi in fata gorjenilor. Dica si Thereau, in prima repriza, au rata singurele ocazii periculoase, pentru ca repriza secunda sa fie, poate, cea mai slaba din ultimele sezoane. ""Desi am dominat, nu am reusit sa fim destul de lucizi si nu am avut foarte multa coerenta si cred ca nici foarte multa determinare in joc. Am fost lenti, previzibili si in anumite momente am riscat foarte mult"", a declarat antrenorul Cosmin Olaroiu. ATAC
""Nu vedeti ca Borcea ii pune pe aia din galerie sa ma injure? Cum sa nu fie el de vina, cand el se ocupa de galerie. Nu am nici o treaba cu Unirea Urziceni. Cand eram la Dinamo ma acuzati ca trag sforile pentru Dinamo, iar acum impotriva lor. Cand am fost eu impotriva lui Dinamo? Dar mi-am spus doar punctul de vedere""
Gigi Netoiu
fost actionar Dinamo LINISTIT
""Nu pot sa fiu multumit, pentru ca nu am castigat, dar nu am nici de ce sa fiu suparat, pentru ca s-a jucat fotbal aici. Daca la fotbal ne-am supara asa usor, ar trebui sa fim, unii, suparati tot timpul""
Gigi Becali
patron Steaua LIGA 1 - ETAPA A 16-A