POLI TIMISOARA - UTA 2-0
Pumnii, inlocuiti de declaratii acide. Patronul echipei de pe Bega, Marian Iancu, si Sandu Ion, unul dintre actionarii formatiei aradene, au pus la zid brigada de arbitri condusa de Augustus Constantin, acuzand-o de vici
POLI TIMISOARA - UTA 2-0
Pumnii, inlocuiti de declaratii acide. Patronul echipei de pe Bega, Marian Iancu, si Sandu Ion, unul dintre actionarii formatiei aradene, au pus la zid brigada de arbitri condusa de Augustus Constantin, acuzand-o de viciere de rezultat. Boss-ul lui Poli a reclamat neacordarea unui penalty, iar Ion a considerat nedreapta eliminarea lui Simion.
Inaintea partidei, suporterii celor doua echipe s-au macelarit pe strazile Timisoarei, in urma disputei, destui dintre combatanti alegandu-se cu capetele sparte si cu membrele fracturate. Nebunia iscata in jurul derby-ului Vestului a continuat si dupa ultimul fluier al lui Augustus Constantin. De aceasta data, la nivelul declaratiilor, Marian Iancu si Sandu Ion contestand prestatia fiului sefului CCA si a asistentilor acestuia.

MOMENTUL-CHEIE. Poli si-a ingenunchiat dusmanul de moarte, UTA, gratie reusitelor lui Plesan si Mansour. Timisorenii s-au desprins insa in invingatori destul de tarziu, desi au avut in fata o echipa ce a jucat in inferioritate din minutul 16. Ce s-a intamplat atunci? La un atac prelungit al timisorenilor, Sorin Radoi, tatonat indeaproape de Alin Rus in suprafata de pedeapsa a textilistilor, a cazut ca secerat, tinandu-se cu mainile de fata. Augustus Constantin nu a sesizat incidentul, insa a fost atentionat in urmatoarea fractiune de secunda de asistentul Octavian Sovre. Iar dupa ce s-a consultat cu acesta, ""centralul"" a scos din buzunar cartonasul rosu. I l-a aratat insa lui Valentin Simion, nu lui Rus, de langa care s-a prabusit jucatorul lui Poli.

CONTROVERSE. Dupa meci, Sandu Ion, unul dintre actionarii aradenilor, i-a luat la rost pe arbitri. ""Putea fi un meci frumos daca jucam 11 la 11. Nu inteleg de ce a fost eliminat Simion si le vom cere socoteala arbitrilor pentru aceasta decizie, ce a condus la vicierea rezultatului"", a spus oficialul gruparii antrenate de Marius Lacatus. Marian Iancu nu i-a iertat, la randul sau, pe ""fluierasi"". Boss-ul lui Poli ii reproseaza lui Constantin faptul ca, in aceeasi faza, nu a luat pana la capat masurile ce se impuneau: ""Nu imi pot da seama de ce nu s-a acordat si penalty daca s-a dictat eliminare, pentru ca infractiunea respectiva s-a petrecut in careul Aradului. Asa ni se intampla noua, nu avem noroc sa primim lovituri de la 11 metri"".

APRECIERI. Altfel, pentru prima data dupa foarte mult timp, Iancu s-a declarat multumit de prestatia celor pe care ii plateste: ""Echipa este pe drumul cel bun, se apropie de ceea ce-mi doresc eu. Consider ca meciul de la Vaslui, din etapa urmatoare, este foarte important"". ""Sunt multumit de daruirea jucatorilor mei, dar imi pare rau pentru suporteri ca nu au vazut alt meci"", a spus dupa joc tehnicianul ""Batranei Doamne"", Marius Lacatus, in timp ce Simion a fost de parere ca ""alta ar fi soarta partidei daca nu as fi fost eliminat. Imi pare rau ca s-a intamplat asa"". Timisorenii, entuziasmati


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.