Fostul selectioner al Angliei, Sven Goran Eriksson (foto) i-a oferit fostei sale logodnice, Nancy Della€™Olio, jumatate de milion de lire sterline (737.000 de euro) ""pentru a iesi din viata lui"", informeaza ieri publicatia News of the World.

DARNIC. Potrivit sursei citate, initial Eriksson i-a oferit lui Della€™Olio 250.000 de lire sterline din averea sa de 25 de milioane de lire sterline. Acesta a precizat ca va dubla aceasta suma cu conditia ca femeia sa nu dezvaluie niciodata detalii in legatura cu relatia lor ce a durat opt ani. ""Oferta facuta initial de Sven era mai mica decat salariul sau pe trei saptamani, pentru ca el este platit in continuare cu 13.000 de lire sterline pe zi de federatia engleza, pana cand isi va gasi un nou angajament"", mai noteaza News of the World.
INSULTA. Publicatia citeaza o sursa din anturajul fostei logodnice a lui Eriksson, care a afirmat ca Della€™Olio a considerat o insulta faptul ca suedezul i-a oferit initial doar 250.000 de lire sterline: ""Prietenii lui Sven i-au spus tot timpul acestuia ca despartirea il va costa un milion de lire sterline. Insa Sven este hotarat sa nu cedeze mult. I-a oferit lui Nancy 500.000 de lire sterline, dar pana acum ea nu a acceptat"". Eriksson a fost banuit de Nancy ca ar fi fost protagonistul mai multor aventuri in perioada in care s-a aflat la carma reprezentativei Angliei. Pe langa asta, suedezul a platit sume mari si avocatilor.