Fostul international roman Forin Raducioiu a incercat sa devina, in urma retragerii din activitate, investitor in fotbal, dupa ce nu a avut profit din impresariat. El a scos din cont o prima transa de 400.000 de euro pentru cumpararea unui club din l
Fostul international roman Forin Raducioiu a incercat sa devina, in urma retragerii din activitate, investitor in fotbal, dupa ce nu a avut profit din impresariat. El a scos din cont o prima transa de 400.000 de euro pentru cumpararea unui club din liga a III-a italiana, AC Pistoiese, dar inainte de a completa pina la 1,1 milioane, partenerul sau de afaceri a disparut cu banii.

Potrivit televiziunii elvetiene TSR, Raducioiu a obtinut, la un tribunal din Lugano, condamnarea italianului la sase luni de inchisoare, urmind ca banii sa fie recuperati din vinzarea bunurilor acestuia.

Dezamagit de Italia, fostul fotbalist se afla acum in negocieri cu oficialii clubului Dinamo, unde ar urma sa ocupe un post in stafful administrativ.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.