Oana Zavoranu joaca, de ieri, in distributia PRM, interpretind personajul de consilier de imagine al lui Corneliu Vadim Tudor. Ea zice ca a acceptat pentru ca il iubeste pe „Tribun".

Liderul PRM si-a imbogatit galeria de vedete din partid. Dupa ce si-a adjudecat o serie de cintareti de muzica populara precum Irina Loghin, Ion Dolanescu sau Angela Buciu, Corneliu Vadim Tudor a decis ca are nevoie de o actrita de telenovele. Dupa ce a zappat prin serialele romanesti de acest gen, atentia i s-a oprit asupra „qeridei" Oana Zavoranu. Si a decis sa o faca consiliera lui de imagine, iar pe viitor poate chiar parlamentar, punind-o degraba la dreapta sa. „Imi face placere sa anunt intrarea in PRM a frumoasei actrite Oana Zavoranu. Ea va fi consilierul meu de imagine si, la alegerile parlamentare viitoare, va deveni deputata de Bucuresti", a promis Vadim, convins de faptul ca „o fata ca Oana face cit o divizie de politicieni".

Un zimbet cit o campanie

A stabilit deja si ce rol va interpreta actrita in partid. „Ea nu trebuie sa faca nimic special. Trebuie sa stea cum sta acum linga mine si sa zimbeasca frumos. Si nu ne mai trebuie nici o campanie electorala, la un popor care este avid de frumusete. Va dati seama ca nu o vom pune sa care bannere sau sa lipeasca afise cu bidineaua", a explicat incintat liderul PRM. La rindul sau, Oana Zavoranu s-a aratat extrem de incintata de faptul ca i-a luat locul la dreapta lui Vadim preferatei de pina acum, Daniela Buruiana Aprodu. „Este o imensa onoare, pentru ca acest om mi-a facut surpriza si m-a pus in dreapta lui. Mai mult, sint perfect constienta de imensa povara care va plana pe umerii mei", s-a grabit sa declare proaspata peremista.

Inima nebuna?

Ea nu si-a ascuns nici dragostea si admiratia pentru viitorul sef. „Dumnezeu ma iubeste. Am aceasta certitudine, pentru ca mi-am implinit visul din copilarie. Cind eram mica, il urmaream din umbra, era un om cu totul fascinant pe care il admir si il iubesc in sensul in care trebuie inteles". Si-a devoalat si planurile politice, expunindu-si parerea despre clasa politica la care tocmai a aderat. „Atit eu, cit si presedintele acestui partid nu suportam santajul, amenintarile si vom face tot posibilul ca aceste lucruri sa nu se mai intimple fara scop in aceasta tara. Romania este o tara mult prea frumoasa pentru a-i lua fata niste gagauti", a explicat Zavoranu. O data cu intrarea in PRM, actrita a primit si un rol in viitorul film al lui Sergiu Nicolaescu dupa un scenariu care ii apartine lui Corneliu Vadim Tudor.