Cu ocazia zilei sale de nastere, am aflat cine este Roxana de la Heaven (foto dreapta): ""tanara, frumoasa, celebra, prezenta misterioasa, parte indispensabila a trupei Heaven"".
Asa ne-o prezinta PR-ul ei. ""A urcat extrem de relaxata scara cel
Cu ocazia zilei sale de nastere, am aflat cine este Roxana de la Heaven (foto dreapta): ""tanara, frumoasa, celebra, prezenta misterioasa, parte indispensabila a trupei Heaven"".
Asa ne-o prezinta PR-ul ei. ""A urcat extrem de relaxata scara celebritatii, iar acum, cand se bucura, de recunoastere peste tot in tara nu poate decat sa se bucure si sa guste din plin avantajele (dar si dezavantajele) acestui fapt. Roxana este o prezenta invaluita in mister, mister care ii vine extrem de bine. Dincolo de acest lucru, se ascunde o tanara cu mult simt al umorului si o prietena de nadejde. In ziua cand implineste 25 de ani, merita descoperita asa cum este ea!"". Ce sa mai descoperim caci, la felul cum se imbraca, s-a descoperit singura...

O FOLKISTA CU ARIPI Maria Gheorghiu, la Kiev!

Maria Gheorghiu (foto stanga) a prins elan si greu mai poate fi de oprit! Ce biiineeeeeee! De ce va mirati? Ne bucuram si noi, dupa atatea ploi cu stelute, se mai arata si Maria cea folkista la orizont!
Recital, recital si iarasi recital: la Casa Eliad, la Crizantema de Aur, alaturi de Nicu Alifantis si Tudor Gheorghe, la ""Omul cu o chitara"" de la Braila, la ""Toamna Baladelor"" de la Bistrita-Nasaud etc. Peste doar cateva zile, pe Maria Gheorghiu o asteapta... orasul Kiev! Impreuna cu trupa ASHA, ea va sustine, la 28 noiembrie, un concert intr-un club de elita ucrainean.
Si ""Floare de vArtej"", Si colinde. La 30 noiembrie, folkista va participa la receptia oferita de Ambasada Romaniei la Kiev, cu ocazia zilei nationale. Bucurie, bucurie mare! Casa de discuri Intercont Music ii reediteaza la sfarsitul acestei luni, dupa 8 ani de la aparitie, albumul ""Floare de vartej"".
Maria este in al noualea cer! Daca a prins aripi... ""De vina"" este tot casa de productie Intercont, care ii scoate si colindele pe CD, intitulat ""Pe la case luminate"". Sa-ti fie de bine, Marie! (Dana Andronie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.