Timpul este variabil. Are o elasticitate ce il scurteaza sau il extinde proportional cu sentimentele care-l masoara. Doar un ceas de calitate poate oferi un timp precis, fidel. De incredere. Aceasta a fost si a ramas dorinta unuia dintre cele ma

Timpul este variabil. Are o elasticitate ce il scurteaza sau il extinde proportional cu sentimentele care-l masoara. Doar un ceas de calitate poate oferi un timp precis, fidel. De incredere.

Aceasta a fost si a ramas dorinta unuia dintre cele mai cunoscute branduri, din industria de lux, din momentul in care a inceput sa produca ceasuri, cu 78 de ani in urma. Sa oferi timp, dar si frumusete. Emotie. Sa unesti precizia cu placerea, utilul cu rafinamentul. Sa masori trecerea timpului cu obiecte create pentru eternitate. ""In lumea obiectelor, ceasul cu inima sa care bate este primul nostru companion; imbratisand incheietura, aproape de suflet. Este ceva de care trebuie sa fii mandru. Ar trebui sa-l alegem cu pasiune"", declara Jean-Louis Dumas - presedintele companiei Hermes.

REGAL. Ceasul de buzunar al Regelui Carol al II-lea


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.