Michael Jackson a avut o revenire dezamagitoare pe scena muzicala londoneza, in cadrul ceremoniei World Music Awards, unde a fost recompensat cu premiul pentru intreaga cariera, transmite Reuters. Cantaretul a fost invitat sa participe la aceasta cer
Michael Jackson a avut o revenire dezamagitoare pe scena muzicala londoneza, in cadrul ceremoniei World Music Awards, unde a fost recompensat cu premiul pentru intreaga cariera, transmite Reuters. Cantaretul a fost invitat sa participe la aceasta ceremonie pentru a fi recompensat cu premiul Diamond pentru contributia lui la dezvoltarea muzicii, care onoreaza artistii care au vandut mai mult de 100 de milioane de albume in cariera. Premiul a coincis cu implinirea a 25 de ani de la lansarea celui mai bine vandut album din toate timpurile, "Thriller". Spre dezamagirea fanilor sai, Michael a cantat doar cateva versuri din refrenul melodiei "We Are The World". Toata lumea se astepta ca starul, in varsta de 48 de ani, sa cante hitul sau "Thriller", dar acesta a fost interpretat de Chris Brown. Jackson a fost insa aclamat de fani cand si-a aruncat jacheta sa neagra in public. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.