Rivalitatea dintre Poli Timisoara si UTA este comparabila cu cea dintre Steaua si Dinamo. Azi, de la ora 20:45, in direct la Antena 1, se va consuma un nou episod al unui razboi care dateaza de zeci de ani. Interes enorm in jurul meciului de azi

Rivalitatea dintre Poli Timisoara si UTA este comparabila cu cea dintre Steaua si Dinamo. Azi, de la ora 20:45, in direct la Antena 1, se va consuma un nou episod al unui razboi care dateaza de zeci de ani.

Interes enorm in jurul meciului de azi, dintre Poli si UTA, de pe stadionul Dan Paltinisanu. Suporterii celor doua echipe nu s-au menajat deloc pe parcursul intregii saptamani si si-au aruncat replici pline de venin.

ATACURI. ""Noi avem sase titluri, ei nici macar cu palmaresul lor sarac nu se mai pot lauda, fiindca a incaput pe mana lui Zambon"", si-au intepat fanii aradeni dusmanii din sud. Timisorenilor nu le-a picat bine, dar au gasit o riposta pe masura: ""Sa-si vada de treaba lor, ca nu-s departe de noi, acum ar fi trebuit sa joace pe la Beius sau Nadlac, in Liga a 3-a"". Chiar daca au evitat sa faca declaratii razboinice, jucatorii si antrenorii combatantelor s-au aratat constienti de importanta jocului si si-au asigurat suporterii ca vor da totul pentru a castiga acest meci, a carui miza este mai mare decat cele trei puncte care ii vor reveni invingatoarei. ""Este o partida importanta pentru oras si sper ca presiunea acesteia sa nu-i inhibe pe jucatori"", a spus antrenorul lui Poli, Alin Artimon. Pana si australianul McKain a inteles ca nu este vorba despre un meci oarecare: ""Am vazut deja cat de mult conteaza pentru oamenii de aici, din Timisoara, aceasta confruntare"". Marius Lacatus considera ca ""Poli este o echipa valoroasa, insa n-a castigat prea usor meciurile de pe teren propriu. Le-am zis jucatorilor mei ca unele meciuri se castiga cu sufletul, indiferent de ideea tactica a antrenorului"".

EFECTIV. Artimon nu-l va putea utiliza in acest meci pe Caramarin, in timp ce in cazurile lui Cristea si Olah, care nu sunt inca refacuti complet dupa accidentarile suferite, tehnicianul lui Poli asteapta verdictul medicilor. De partea cealalta, Marius Lacatus nu-i va avea la dispozitie, in mod cert, pe Sabin Ilie, care a fost trimis la echipa a doua, pe I Balan, suspendat pentru cumul de cartonase, si pe mai vechii accidentati Codreanu, I. Stefan si Buican.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.