Un grup de initiativa pentru sustinerea Platformei lansate de grupul Theodor Stolojan-Valeriu Stoica a fost constituit, ieri, in Bucuresti, acesta fiind format din 41 de liberali, in frunte cu senatorul Mircea Cinteza. Din grup fac parte deputatul Cl
Un grup de initiativa pentru sustinerea Platformei lansate de grupul Theodor Stolojan-Valeriu Stoica a fost constituit, ieri, in Bucuresti, acesta fiind format din 41 de liberali, in frunte cu senatorul Mircea Cinteza. Din grup fac parte deputatul Claudius Zaharia, Mircea Andrei - membru al Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL, consilierii generali Florin Bumbas, Mioara Ciuca, Romeo Ilie, Valentin Mircea, Mioara Radu, precum si fostii secretari de stat Flavius Baias si Adrian Miroiu. Intr-un comunicat remis redactiei, initiatorii grupului sustin ca demersul lor se bazeaza pe "adeziunea morala" la ideile politice cuprinse in proiectul Platformei lansate de ex-presedintii PNL. "Platforma liberala este creata de liberali, pentru liberali. Suntem convinsi de necesitatea unitatii si consolidarii fortelor de centru-dreapta pe scena politica romaneasca", se arata in comunicat. Potrivit sursei citate, dialogul si deschiderea pentru propunerile cuprinse in platforma liberala reprezinta un pas important catre relansarea PNL. "Constienti fiind ca actiunea noastra este una absolut responsabila, in perfecta concordanta cu atasamentul nostru fata de principiile liberale, ne manifestam convingerea ca platforma liberala va intruni sprijinul liberalilor", mai sustin liberalii pro-Stolojan. Tot ieri, potrivit Mediafax, peste o suta de liberali din judetul Mures au aderat la gruparea "platformistilor". (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.