Agentul italian Andrea Pretti crede ca Ciprian Marica este atacantul viitorului. ""Liga Campionilor constituie o frumoasa vitrina pentru Marica, un jucator urmarit de multe cluburi. Este interesant, modern, abil, tehnic, bine structurat fizic. Es
Agentul italian Andrea Pretti crede ca Ciprian Marica este atacantul viitorului. ""Liga Campionilor constituie o frumoasa vitrina pentru Marica, un jucator urmarit de multe cluburi. Este interesant, modern, abil, tehnic, bine structurat fizic.

Este atacantul viitorului"", a declarat Pretti intr-un interviu pe site-ul tuttomercatoweb.com. Italianul a tinut sa precizeze ca nici un club nu a facut pana in acest moment vreo oferta concreta pentru internationalul roman: ""Marica este un jucator caruia presa i-a acordat spatii largi si cluburile mari il au in vedere, dar oferte concrete nu sunt inca"". Totusi, Pretti a recunoscut ca a avut discutii cu AS Roma legate de fotbalistul roman, dar nu a fost vorba despre tratative. Conducatorii Romei au vrut doar ""sa afle detalii care nu pot fi vazute pe teren"". Pretti a precizat ca Marica va discuta prelungirea contractului cu sahtior Donetk. ""Acordul expira in 2008, dar urmeaza discutiile pentru prelungirea intelegerii"". Referitor la fundasul lui Dinamo Radu stefan, impresarul italian a spus: ""Este un fundas modern, cu un fizic impresionant, foarte bun la marcaj si care stie sa iasa cu balonul la picior din propriul careu"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.