Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, nu crede ca se vor amana cele doua etape din retur. ""Nu cred ca se va aproba. Nu exista loc in calendarul competitional. Ar insemna sa ducem campionatul pana la jumatatea lui iunie sau chiar mai tarziu, si nu este normal acest lucru.""

Pinalti ii plimba cu caleasca pe ""federali""

Membrii Comitetului Executiv al FRF, care se va tine maine, la Piatra Neamt, vor avea parte la initiativa presedintelui onorific al Ceahlaului, Gheorghe Stefan (foto), de o plimbare cu caleasca prin oras si de o demonstratie de calarie. Sedinta CE va incepe de la ora 10:30, printre temele principale aflandu-se amanarea celor doua etape din retur programate sa se dispute in acest an si unele propuneri de modificare a regulamentului disciplinar.

DECES - A murit Ferenc Puskas

Doliu in fotbalul ungar. Ferenc Puskas, atacant de referinta al secolului al XX-lea si cel mai bun stangaci din istoria fotbalului, a incetat din viata ieri, la varsta de 79 de ani. Puskas se afla internat in spital din anul 2000, iar din luna septembrie se afla la sectia de terapie intensiva. El suferea de arterioscleroza si avea Alzheimer, iar in ultimele saptamani starea sa s-a inrautatit. Ziua in care va fi inmormantat va fi declarata zi de doliu national in Ungaria.
Nascut la Budapesta la 2 aprilie 1927, Puskas a cucerit cu echipa nationala a Ungariei titlul olimpic la Helsinki in 1952 si a obtinut medalia de argint la CM din Elvetia din 1954. In iunie 1958, Puskas a fost transferat la Real Madrid. A dus formatia spaniola in topul fotbalului mondial in anii a€™50-a€™60. A castigat CCE si Cupa Intercontinentala si a fost de patru ori golgheter al ligii spaniole. Dupa ce a primit nationalitatea spaniola in 1961, Puskas a jucat putin timp si pentru nationala iberica. Ca antrenor, cel mai mare succes l-a realizat cu Panathinaikos Atena, cu care a ajuns in finala CCE din 1971.