Saptamana asta, Jurnalul National a facut o sumedenie de cititori fericiti, cu premii incepand de la un milion, un telefon mobil, doua Jackpoturi in valoare totala de 129 de milioane de lei si doua Loganuri Break. Daca pe castigatorii celor doua

Saptamana asta, Jurnalul National a facut o sumedenie de cititori fericiti, cu premii incepand de la un milion, un telefon mobil, doua Jackpoturi in valoare totala de 129 de milioane de lei si doua Loganuri Break.

Daca pe castigatorii celor doua masini i-ati intalnit deja, in paginile Jurnalului National, astazi vi le prezentam pe cele doua doamne care au castigat Jackpoturi in aceasta saptamana.

Tania Mia Oprescu (53), o hunedoreanca vioaie si extrem de deschisa, este sefa Serviciului informatic de la Mittal Steel si un programator de exceptie. Tania primeste ziarul la birou. Miercuri, ziua in care a castigat, a fost foarte prinsa, asa ca, in drum spre casa, a luat ultimul exemplar de Jurnalul, ramas din teancul pe care colegii ei il cumpara zilnic. Dupa ce-a aflat ca e castigatoarea Jackpotului, si-a sunat colegii, iar acum acestia o secondeaza de fiecare data cand razuieste taloanele de concurs. Cele 95 de milioane castigate vor intra in apartamentul pe care tocmai il renoveaza, exact la fix, caci, dupa termopane, bugetul era deja depasit. In plus, Tania si sotul ei vor pleca intr-o excursie la Viena, un loc pe care si-au dorit dintotdeauna sa-l viziteze.

Cealalta castigatoare de Jackpot a saptamanii se numeste Sorana Balazs, este din Baia Mare si are 29 de ani. Principala ei ocupatie este aceea de mama a Melindei, fetita ei de 7 ani. De altfel, Melinda este si principala beneficiara a celor 35 de milioane castigate de Sorana. ""Lista ei pentru Mosul este foarte lunga si ma bucur mult ca anul acesta vom putea bifa cat mai multe obiecte de pe ea"", ne-a declarat fericita castigatoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.