De dragul binelui public, se poate spune ca Adrian Nastase a primit ce a meritat. Si nu ma refer aici la infatisarile sale la tribunal, ci la faptul ca a pierdut alegerile in 2004.

Va mai amintiti glumita care circula pe telefoanele mobile sau pe e-mailuri, cu trimitere la emigrarea in Congo in cazul in care Nastase ar fi cistigat?

Ei bine, in afara stresului cauzat de o calatorie atit de lunga, riscam sa ajungem intr-unul dintre cele mai nefericite locuri de pe pamint. Spun asta sustinut de un studiu furnizat de colegul Marius Cosmeanu, care releva ca, intr-un top mondial al starii de fericire, Congo ocupa antepenultimul loc. Imaginati-va ca ajungeam acolo noi, toti aceia care nu-l doream pe Nastase presedinte. Pe linga nefericirea locala, pe care trebuia sa o impartasim doar ca sa respectam zicala ca la Roma te porti ca romanii, ratam atitea momente vesele generate de prezidentiatul lui Basescu: ziaristii poate ca nu mai erau rapiti in Irak, Putin nu mai tremura de frica si de rusine la Kremlin pentru ca s-a suparat seful din Carpati pe el, Gigi raminea doar un aspirant la scena politica, in timp ce Elena Udrea avea toate sansele sa fie in continuare consiliera lui Gusa, fara sa mai aiba ocazia sa atenteze la monarhia Norvegiei.