NEGLIJENTI CU IMAGINEA. The Sun si alte ziare britanice care poarta un razboi jurnalistic cu imigrantii romani si bulgari au fost incurajate de prostul management al Bucurestiului si al Sofiei in privinta promovarii imaginii celor doua tari in strain
NEGLIJENTI CU IMAGINEA. The Sun si alte ziare britanice care poarta un razboi jurnalistic cu imigrantii romani si bulgari au fost incurajate de prostul management al Bucurestiului si al Sofiei in privinta promovarii imaginii celor doua tari in strainatate. Aceasta este concluzia la care a ajuns fostul ambasador al Romaniei la Londra, Dan Ghibernea. Intr-o interventie televizata joi seara la Realitatea TV, diplomatul descrie cum bulgarii ne-au luat-o totusi inainte, adica au reusit sa-si vanda imaginea mai bine decat noi. Cat priveste Romania, ""in ultimii zece ani, nici un guvern al Romaniei nu a investit un leu, o lira sterlina, intr-o campanie de imagine. Noi nu am fost in stare sa vindem nici lucrurile pe care le-am avut bune sau foarte bune in ultimii ani si atunci sigur ca, din pacate, constatam ca Bulgaria este mult mai putin prezenta in paginile ziarelor din regat, Bulgaria are o imagine ceva mai buna decat Romania si cred ca asta ni se datoreaza in mare masura"", a explicat ambasadorul, amintind, in context, de interesul foarte mare al investitorilor britanici in special pentru piata imobiliara de la sud de Dunare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.