In momentul de fata, piata media autohtona se afla intr-o continua ""fierbere"". Daca in urma cu numai doua zile, Corina Dragotescu si-a anuntat demisia din functia de director editorial al ziarului Adevarul, ieri, alti doi jurnalisti - Ovidiu Naho
In momentul de fata, piata media autohtona se afla intr-o continua ""fierbere"". Daca in urma cu numai doua zile, Corina Dragotescu si-a anuntat demisia din functia de director editorial al ziarului Adevarul, ieri, alti doi jurnalisti - Ovidiu Nahoi si Laurentiu Ciocazanu - editorialisti la Evenimentul zilei, au decis sa faca si ei o ""manevra"" similara.

NOUL ""BORD"". Dupa sedinta cu patronatul, care a avut loc ieri-seara, la care nu a luat parte si Corina Dragotescu, noul board subordonat lui Dinu Patriciu, proprietarul Adevarului, are urmatoarea structura: Adrian Halpert, director editorial pentru Averea si Adevarul, Laurentiu Ciocazanu, redactor-sef, Ovidiu Nahoi si Mirel Curea, redactori-sefi adjuncti. Razvan Mitroi, deja fostul redactor-sef de la Adevarul, ne-a declarat ca ""in cursul saptamanii viitoare va discuta oferta primita din partea conducerii ziarului, aceea de a ocupa functia de director de dezvoltare"". ""Migrarile"" in domeniu ar putea continua, asa cum s-a intamplat si in cazul celor de la Averea, care au luat jurnalisti de la Libertatea, pentru ca acum Adevarul sa ""apeleze"" la Evenimentul zilei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.