Jurnalista Corina Dragotescu si omul de afaceri, Dinu Patriciu, proprietarul ziarului Adevarul, au confirmat ieri, incetarea colaborarii. Incepand cu data de 1 decembrie, Corina Dragotescu va renunta, oficial, la managementul editorial al cotidianulu
Jurnalista Corina Dragotescu si omul de afaceri, Dinu Patriciu, proprietarul ziarului Adevarul, au confirmat ieri, incetarea colaborarii. Incepand cu data de 1 decembrie, Corina Dragotescu va renunta, oficial, la managementul editorial al cotidianului, iar pana atunci aceasta se va afla in concediu de odihna.


Dragotescu ne-a declarat ca nu este deloc adepta ""plecarii in masa"", un lucru pe care il considera ""nociv pentru presa"" si tocmai de aceea sustine ca nu va mai pleca nimeni impreuna cu ea. Dinu Patriciu ne-a spus ca el si Corina Dragotescu s-au despartit ""pe cale amiabila"". ""Corina are dreptul la o cariera a ei. Eu sunt extrem de multumit de prestatia sa."" In timp ce Dinu Patriciu a anuntat ca in cursul saptamanii viitoare va face cunoscuta noua echipa de conducere de la ziarul Adevarul, Corina Dragotescu ne-a dezvaluit faptul ca, in acest moment, ""cantareste"" ofertele pe care le-a primit din partea a doua televiziuni, respectiv Antena 2 si Realitatea TV. De asemenea, Mihai Gadea, directorul postului Antena 2, ne-a confirmat faptul ca postul tv a ofertat-o pe Dragotescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.