Casa de avocatura Musat & Asociatii a aniversat, saptamana aceasta, 15 ani de activitate. Grupand peste 70 de avocati cu expertiza in toate domeniile de interes ale consultantei legale, inclusiv arbitraj si litigii comerciale, firma Musat &
Casa de avocatura Musat & Asociatii a aniversat, saptamana aceasta, 15 ani de activitate. Grupand peste 70 de avocati cu expertiza in toate domeniile de interes ale consultantei legale, inclusiv arbitraj si litigii comerciale, firma Musat & Asociatii a acordat asistenta juridica la multe din marile tranzactii finalizate cu succes, fiind angajata fie de statul roman, fie de diversi clienti privati, indeosebi investitori straini. Firma Musat & Asociatii a fost selectata de Guvernul Romaniei ca si consultant juridic principal pentru restructurarea SN Posta Romana in vederea privatizarii. (D.S.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.