Vitoria Setubal si-l doreste cu tot dinadinsul pe atacantul Marius Niculae. Gruparea portugheza a anuntat ca a facut rost de fondurile necesare, iar acum asteapta raspunsul jucatorului. ""Mingea este acum in terenul lui Niculae"", a declarat impresar
Vitoria Setubal si-l doreste cu tot dinadinsul pe atacantul Marius Niculae. Gruparea portugheza a anuntat ca a facut rost de fondurile necesare, iar acum asteapta raspunsul jucatorului. ""Mingea este acum in terenul lui Niculae"", a declarat impresarul fotbalistului, Vitor Gouveia.

Victorie la tineret cu Grecia

Reprezentativa de tineret a Romaniei a invins, scor 1-0, formatia similara a Greciei intr-un meci amical disputat la Mogosoaia. Unicul gol al echipei pregatite de Emil Sandoi (foto) a fost inscris de jucatorul lui Wisla Cracovia, Chiacu, in minutul 2. In repriza secunda, jucatorul grec Kotiatais a suferit o comotie, dupa ce a fost lovit de un balon sutat de Ducu. Transportat la spital, unde a primit ingrijiri medicale, fotbalistul elen se afla in afara oricarui pericol.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.