Mediile de informare din tara si strainatate fac numeroase speculatii privind eventuale schimbari majore ale politicii externe a SUA in urma recentelor alegeri. Cred ca vor fi numai modificari mici, retusari pe ici, pe colo si schimbari de stil inval
Mediile de informare din tara si strainatate fac numeroase speculatii privind eventuale schimbari majore ale politicii externe a SUA in urma recentelor alegeri. Cred ca vor fi numai modificari mici, retusari pe ici, pe colo si schimbari de stil invaluite subt o retorica emfatica. Liniile mari ale politicii SUA sunt fixate pe lungi perioade de ani prin consultari intre cele doua partide majore si nu trebuie sa uitam ca sunt puternic influentate de marea finanta si industrie si in special de institutiile economice multinationale, ceea ce confera o stabilitate strategiilor politice americane.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.