Doi barbati mascati si inarmati cu un pistol au incercat, ieri dupa-amiza, sa jefuiasca un magazin de bijuterii situat pe Calea Mosilor din Capitala. Cei doi, avand cagule pe fata, au intrat in magazin si sub amenintarea unui pistol le-au cerut va
Doi barbati mascati si inarmati cu un pistol au incercat, ieri dupa-amiza, sa jefuiasca un magazin de bijuterii situat pe Calea Mosilor din Capitala. Cei doi, avand cagule pe fata, au intrat in magazin si sub amenintarea unui pistol le-au cerut vanzatoarelor sa le dea toti banii din casa si bijuterii. Una dintre vanzatoare a apasat insa pe butonul care declanseaza alarma, iar cei doi talhari s-au speriat si au fugit.
Cei doi tineri sunt cautati de politie dupa ce ieri, in jurul orei 11:45, au incercat, inarmati cu un pistol, sa jefuiasca un magazin de bijuterii situat pe Calea Mosilor. Din declaratiile de pana acum nu se stie daca arma era de jucarie sau adevarata, daca era pistol cu apa sau cu capse. Potrivit unor surse din Politie, cei doi barbati, avand cagule pe fata, au intrat in magazin si sub amenintarea unui pistol le-au cerut vanzatoarelor banii din casa si bijuteriile. Una dintre vanzatoare a apasat insa pe butonul care declanseaza alarma, iar cei doi pseudo-talhari s-au speriat si au fugit. Unul dintre oamenii legii, aflat in apropiere, mai plinut defel, a incercat sa le ia urma, dar nu a putut tine pasul cu ei. Politistii care au sosit la fata locului pentru cercetari au constatat ca cei doi necunoscuti au fugit pe jos. Aparent, le era mai la indemana trotuarul decat cheile de la masina, dupa ce si-au dat jos cagulele de pe cap. Ca doar trebuia sa-i recunosca toata lumea. Ei au intrat, la un moment dat, intr-o banca din apropiere, o sucursala a Bancii Transilvania, unde unul dintre cei doi a cerut un pahar cu apa motivand ca i s-a facut rau. Ce-i drept, banca este un loc de refugiu, obscur, in care oricine poate intra ca la el in celula. Cand zarva a crescut la magazinul de alaturi, pe care incercasera sa-l jefuiasca, hotii au luat-o iar la goana, iesind din banca cu tot cu paharul de apa. Anchetatorii au precizat ca vor realiza portrete-robot pe baza descrierilor facute de persoanele care i-au vazut pe cei doi, insa uita cu desavarsire ca proba cu numarul 1 se afla chiar in sediul bancii, care este dotata cu camere pentru supraveghere video. Tinerii care vor sa se puna rau cu legea au freza punk si geci de fas sau de piele, adica sunt la moda si probabil si-ar fi dorit si niste bijuterii adecvate. Pana la inchiderea editiei, Politia nu avea date clare despre arestarea celor doi, insa imaginile din banca de pe camerele video stau marturie si-si asteapta protagonistii la sectie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.