Silviu Balace, unul dintre cei mai vechi jucatori din lotul lui "Poli", a prezentat ieri intalnirea cu UTA drept cea mai importanta partida din fotbalul romanesc. "Intotdeauna <<Poli>> - UTA va fi peste un meci Steaua - Dinamo", a spus Ba
Silviu Balace, unul dintre cei mai vechi jucatori din lotul lui "Poli", a prezentat ieri intalnirea cu UTA drept cea mai importanta partida din fotbalul romanesc. "Intotdeauna <<Poli>> - UTA va fi peste un meci Steaua - Dinamo", a spus Balace, care a debutat la "Poli" intr-o partida disputata la Arad, scor 1-0 pentru timisoreni, in urma careia UTA a retrogradat. "Am debutat cu noroc, era Gigi Multescu antrenor atunci. Tin minte ca i-am retrogradat, a fost sarbatoare mare, sper sa fie cu noroc si acum", si-a amintit capitanul timisorenilor. Acesta a adaugat ca vizeaza o revansa in aceasta intalnire, fiindca ultima infruntare dintre cele doua rivale din vest, in 2002, s-a incheiat cu victoria aradenilor la Timisoara. "Mi-era dor de un derby cu UTA. Este un meci special in primul rand pentru suporteri, noi nu trebuie sa ne incarcam foarte mult. Trebuie sa ne facem jocul bun din ultima perioada si sa castigam. Nu exista cale de intoarcere pentru noi, avem doar varianta victoriei, dar tinand cont ca in ultima etapa au invins cu 3-0 pe Jiul, va fi un meci deschis oricarui rezultat. Colegul meu Mircea Oprea poate sa-i instruiasca mai bine pe ceilalti, el are jumatate de an in plus la Timisoara, dar toti jucatorii au prins spiritul Timisoarei, cunosc importanta meciului si nu prea mai avem ce sa le spunem", a comentat Balace. Mijlocasul Mircea Oprea, care a inscris golul victoriei pentru "Poli" in meciul care a consemnat retrogradarea echipei UTA, a afirmat ca ii era dor de un stadion plin si de o atmosfera incendiara, asa cum va fi sambata. "Ne asteapta un meci foarte greu. Trebuie sa ne luam revansa pentru infrangerea suferita in ultimul meci cu ei. Acea partida in care am inscris eu golul victoriei a insemnat o victorie importanta, nimic mai mult, au retrogradat din vina lor, nu a noastra", a explicat Oprea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.