Fostul antrenor al echipelor franceze Rennes si Monaco, Ladislau Bölöni (foto), aflat in vizorul federatiei maghiare, a declarat ca nu poate garanta indeplinirea obiectivului, anume calificarea la turneul final al Cupei Mondiale
Fostul antrenor al echipelor franceze Rennes si Monaco, Ladislau Bölöni (foto), aflat in vizorul federatiei maghiare, a declarat ca nu poate garanta indeplinirea obiectivului, anume calificarea la turneul final al Cupei Mondiale.
""Nu sunt Mesia, iar daca Ungaria vrea sa ma numeasca antrenor pentru a o califica imediat la Cupa Mondiala, atunci poate sa uite. Evident, mereu se va gasi un antrenor care alearga si tipa pe marginea terenului, apoi se aseaza pe banca. Dar, in opinia mea, fotbalul din Ungaria nu are nevoie de un manager, ci de altceva"", a declarat tehnicianul roman, intr-un interviu acordat cotidianului Nemzeti Sport.
Conform sursei citate, Bölöni ar dori anumite conditii in situatia in care ar accepta oferta, principala dorinta a sa fiind o schimbare majora in fotbalul maghiar. In acest moment, Ladislau Bölöni ramane principalul candidat pentru preluarea postului de antrenor al echipei Ungariei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.