Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, dezvaluie in exclusivitate in emisiunea ""Puterea din umbra"", moderata de Radu Tudor, faptul ca procurorii DIICOT din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ancheteaza priv
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, dezvaluie in exclusivitate in emisiunea ""Puterea din umbra"", moderata de Radu Tudor, faptul ca procurorii DIICOT din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ancheteaza privatizarea Petrom.
Procurori ai acestui departament s-au deplasat la sediul MEC pentru a ridica unele documente din contractul de privatizare. Aceasta dezvaluire vine cu cinci zile inaintea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in care se va discuta cazul privatizarii Petrom. PRECIZARI. Ministrul Seres afirma ca va sprijini total orice investigatie privind privatizarea Petrom. Ministrul Economiei face in premiera si unele precizari importante in legatura cu politica nucleara a Romaniei, planurile de independenta energetica, importul de gaze din Federatia Rusa si relatia cu Moscova. Emisiunea este difuzata in aceasta seara la Antena 3, incepand cu ora 22:05.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.