Venezueleanca a invatat romaneste pentru telenovela Antenei 1 Vizita in Romania a Carolinei Tejera, frumoasa artista de origine venezueleana, a fost pe cat de scurta, pe atat de incarcata in evenimente. In doar cateva zile, Carolina a cantat,

Venezueleanca a invatat romaneste pentru telenovela Antenei 1

Vizita in Romania a Carolinei Tejera, frumoasa artista de origine venezueleana, a fost pe cat de scurta, pe atat de incarcata in evenimente. In doar cateva zile, Carolina a cantat, ""a luat pulsul"" discotecilor bucurestene, a fost la Castelul Bran ""sa-l intalneasca pe Dracula"", dar... a avut timp sa si munceasca. Actrita a fost invitata speciala a echipei care realizeaza ""Vocea inimii"", telenovela produsa de Antena 1, motiv pentru care a invatat cate ceva in romaneste. ""Am filmat cateva episoade pentru «Vocea inimii» si am facut si un promo in limba romana"", ne-a declarat Carolina Tejera pronuntand in graiul lui Eminescu, oarecum timida, cuvintele ""gata"", ""prost dispus"" si ""multumesc"".

OSPITALITATE ROMANEASCA. Desi a fost prima lor intalnire cu meleagurile mioritice, Carolina si sotul sau Don, au ramas impresionati de ospitalitatea autohtona. ""Fiind latini, romanii sunt extrem de deschisi, calzi si prietenosi, te fac sa te simti confortabil"", a spus Tejera. Totusi, vedeta nu si-a putut ascunde dorul de baietelul pe care l-a nascut acum trei luni - Michael Aslan - si pe care ea si Don l-au lasat pentru prima data in grija bunicilor. ""Aslan e fascinat de camera de luat vederi, se opreste din plans cand vede camera"", a adaugat, cu mandrie, Don.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.