Buna ziua, de la televiziune va sun! Stiti, boala poate fi o nenorocire, un prilej de meditatie, de evaluare a relatiei cu Dumnezeu si cu semenii sau o sansa de a renunta la vicii si de a-ti schimba alimentatia. Daca insa veti dori sa participati la
Buna ziua, de la televiziune va sun! Stiti, boala poate fi o nenorocire, un prilej de meditatie, de evaluare a relatiei cu Dumnezeu si cu semenii sau o sansa de a renunta la vicii si de a-ti schimba alimentatia. Daca insa veti dori sa participati la show-ul nostru, veti aveti ocazia de a deveni vedeta! De ce sa suferiti in singuratate cind o tara intreaga asteapta noutati despre cancerul dumneavoastra? De ce sa va ascundeti tumorile, cind cei mai mari cameramani sint pregatiti sa le arate tarii? In plus, daca veti accepta sa veniti impreuna cu familia, puteti participa la o tombola organizata de sponsorul nostru, firma ASPIRI&MONI, care va va ajuta dezintereat cu o folie intreaga de aspirine. In plus, chiar daca veti incerca sa va opuneti filmarii din unghiuri cit mai indecente a tumorilor dumneavoastra, complicitatea rudelor si a vecinilor ne va ajuta sa va aducem pina la urma in studio. Nu fiti fraier! E pacat sa dati cu piciorul dumneavoastra paralizat unui weekend in doi la Bagdad pentru o baie de singe alaturi de niste necunoscuti dragi. Veti avea astfel sansa unica de a aparea alaturi de ei in toate jurnalele CNN si sa fiti cunoscut astfel de tot mapamondul. Desigur, e putin probabil ca cineva sa va mai poata recunoaste dupa ce mortierele americane v-au mutilat complet, dar stiti foarte bine, frumusetea exterioara nu conteaza, ea e inselatoare ca si televiziunea, ha, ha, desigur ca glumesc. In fine, va asteptam marti la preselectie in halele din incinta fostei uzine 23 August. Nu va temeti, nimeriti dumneavoastra! Vedeti ca sint multi candidati bandajati, in cirje si in carucioare. Asezati-va la coada si, cind va vine rindul, intrati! Intrebati de Sandu!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.