O parte dintre membrii redactiei „Cotidianului" sint propusi sa intre in rindul „expiratilor". Lista propunerilor insolite e insa mult mai mare.

Mai multi cititori care au reactionat la proiectul Generatiei Expirate au facut propuneri care tradeaza lipsa capacitatii de a intelege rostul unui asemenea demers. In numele transparentei iata citeva dintre ele. Doru Buscu, directorul editorial al „Cotidianului", este propus ca fiind un „expirat", pentru ca sub conducerea lui a fost lansata o campanie „care nu face decit sa transforme cultura romana intr-o latrina si pe idolii unor generatii intregi in tinte de aruncat cu gunoi". „Cotidianul", de altfel, este facut „expirat", pentru ca gazduieste un proiect „lipsit de bun-simt". Cuplul Liiceanu-Plesu e propus si el ca „expirat", pentru ca cei doi „sint deja un produs care intoxica, beneficiind mai ales de o publicitate ca pentru manele". Liiceanu si Plesu sint, de altfel, propusi si individual. O propunere inregistreaza si un inexistent Gabriel Plesu, „pentru ca de ani de zile propune cursuri neperiate de carti" (?!). Intrucit termenul-limita pentru propunerile cititorilor este duminica, inca mai este timp pentru a fi propus si Andrei Liiceanu. Traian Basescu este insa, de departe, cel mai propus pentru a fi un „expirat". „Pentru ca este fixist, nu are simtul realitatii si al ridicolului. Este securist, este comunist". Si pentru inca alte citeva zeci de motive, multe dintre ele contradictorii unele cu altele. Alte nume de propuneri exotice: Alina Mungiu, Adrian Cioroianu, H.-R. Patapievici.

Reamintim ca Generatia Expirata aduna nume de personalitati publice, fara viziune, compromise moral si profesional; multe dintre acestea, cu state vechi in comunism, si-au pastrat pozitiile de putere si dupa 1989. Ziarul nostru isi rezerva dreptul de a refuza propunerile vindicative si pe cele facute cu rea-intentie.

Voteaza propunerile venite din partea cititorilor Voteaza membrii Generatiei Expirate Neagu Djuvara denunta "Generatia Expirata" Traian Ungureanu, despre Romania care a produs Generatia Expirata Plesu si Liiceanu despre Generatia Expirata