Trebuie sa va construiti o stabilitate, o existenta sigura. Aveti contacte cu persoane foarte pasionale, instinctuale, care incearca sa va faca pe plac. Contactele cu acestea reprezinta propriile dumneavoastra conflicte interioare, lipsa de detasare
Trebuie sa va construiti o stabilitate, o existenta sigura. Aveti contacte cu persoane foarte pasionale, instinctuale, care incearca sa va faca pe plac. Contactele cu acestea reprezinta propriile dumneavoastra conflicte interioare, lipsa de detasare. Educatia va trebui sa va cultive simtul responsabilitatii. Va este frica sa nu va paraseasca apropiatii, cei dragi, sa nu ramaneti singuri. Puterea de munca este deosebita. Dovediti uneori lipsa de realism in obiectivele pe care vi le propuneti. Puteti porni de la un rol secundar, in care va dovediti indispensabili. Va puteti retrage in interior, pentru a visa la implinirea dorintelor dumneavoastra, dar este posibil sa nu gasiti calea de a rezolva problemele din prima. Reusitele se vor datora faptului ca aveti calitatea de a crea adeziunea morala a societatii la proiectele voastre. Invatati sa-i ascultati, sa-i intelegeti pe cei din jur, sa va faceti placuti, pentru a pastra prietenia lor. Trebuie sa invatati sa distingeti adevarul de minciuna, sa solicitati argumentele necesare, sa va exprimati ideile proprii, fara sa va asteptati sa-i convingeti si pe altii.


Berbec
Relatia cu partenerul trebuie sa fie perfecta. Doriti finalizarea unor planuri pe care pana acum nu le-ati putut implini. Va trebui insa sa va detasati de orice interese egoiste si de persoanele care nu corespund idealului dumneavoastra moral. Cautati sa va remarcati prin actiuni care nu seamana cu ceva cunoscut. Va cautati o filozofie de viata, o credinta. Va place sa va planificati existenta, sa cunoasteti consecintele oricarei actiuni.


Taur
Va doriti mai multa protectie, si incercati sa va justificati emotional in fata familiei pentru lipsa de atentie fata de ei. Aveti tendinta de a lua de bun tot ce vi se ofera, de a va lasa condus de persoane neprecaute cu securitatea lor. Pot aparea erori in aprecieri si asocieri, sau posibilitatea pierderii proprietatilor datorita actiunilor proprii. Ignorati spontaneitatea, iar solutiile sunt mai putin de atac, mai mult de perseverenta. Aveti o modalitate ciudata de a va detasa de lume.


Gemeni
Trebuie sa va miscati cu mult mai multa viteza, pentru a nu pierde o sansa deosebita care vi se ofera. Puteti ajunge in impas, si chiar daca v-ati bagat intr-o situatie dificila, nu disperati! Incercati sa va adaptati din mers noilor cerinte, sa nu dati curs decat acelor lucruri care va sunt de un real folos. Aveti tendinta sa trageti prea mult de dumneavoastra, sa nu respectati limitele propriului organism.

Rac
Sunteti extrem de conformisti si obsedati de detalii nesemnificative, in detrimentul propriilor adevaruri. Cineva incapatanat va atrage intr-o cursa, dar veti scapa adoptand o atitudine degajata, fara a riposta. Oferiti mai multa stabilitate planului emotional, si incercati sa-i dati mai multa importanta partenerului. Nu lasati indiferenta sa umbreasca relatia, mai bine sa-l sufocati pe partener cu dragostea dumneavoastra decat sa va reproseze ca nu mai sunteti la fel ca la inceput.


Leu
Sunteti generosi in idei si aveti atitudini variate, sunteti amabili si prietenosi cu toata lumea. Orice tradare va atinge pana in adancul sufletului si va provoaca o stare de deruta totala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.