Suporterii echipei UTA Arad, care intentioneaza sa mearga la Timisoara, pentru a asista, sambata, la meciul cu Poli, din etapa a XVI-a a Ligii I, isi cauta masini inmatriculate in alt judet, de teama ca autoturismele sa nu le fie sparte de fanii timi
Suporterii echipei UTA Arad, care intentioneaza sa mearga la Timisoara, pentru a asista, sambata, la meciul cu Poli, din etapa a XVI-a a Ligii I, isi cauta masini inmatriculate in alt judet, de teama ca autoturismele sa nu le fie sparte de fanii timisoreni. In ultimele trei intilniri directe dintre UTA si Poli, numeroase masini inmatriculate in Arad au fost sparte de suporterii timisoreni, chiar si unele autoturisme ale aradenilor care se aflau in Timisoara cu alte scopuri decat cel de a vedea meciul. Galeria echipei antrenate de Marius Lacatus va face deplasarea la Timisoara cu trenul, cu plecare din Arad la ora 15.48, intorcerea urmind sa se faca dupa miezul noptii. Liderul galeriei aradene, Luca Alescu, spune ca se asteapta o prezenta de cel putin 3.000 de aradeni in tribunele Stadionului Dan Paltinisanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.