Platformistii lui Stolojan si Stoica au pus cruce dialogului cu PNL. Decizia de luni a conducerii liberale de a-i considera pe platformisti incompatibili cu statutul de membru PNL si de a respinge ideea congresului extraordinar a dat ocazia taberei a

Platformistii lui Stolojan si Stoica au pus cruce dialogului cu PNL. Decizia de luni a conducerii liberale de a-i considera pe platformisti incompatibili cu statutul de membru PNL si de a respinge ideea congresului extraordinar a dat ocazia taberei adverse de a cataloga invitatia la dialog ca ""o diversiune"".

""Astazi e limpede pentru toata lumea ca asa-zisa invitatie la dialog si «preocuparea» de a gasi impreuna o solutie pentru depasirea crizei nu au fost decat o diversiune practicata de actuala conducere a PNL, care se dovedeste o data in plus straina de interesele partidului"", se arata intr-un comunicat semnat de initiatorii Platformei Liberale.

Platformistilor le-a venit manusa decizia de luni, fiind pusi in dificultate de actiunea lui Flutur de a-i aseza la masa dialogului pe Tariceanu si pe Stolojan. La o intrunire pe care au avut-o luni seara, acestia au decis sa continue promovarea Platformei in filialele PNL, mergand pana la ruperea partidului. De altfel, constienti ca adeziunea la platforma inseamna ruperea de PNL, platformistii anunta ca proiectul lor se bucura de un real succes.

""Pana in prezent s-au constituit Grupuri de Sustinere in 21 de judete si 12 parlamentari liberali au declarat public ca au aderat la Platforma"", se mai arata in comunicat. La intalnirea de luni a participat si Mona Musca, care isi va oficializa relatia cu platformistii peste doua saptamani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.