Tehnicianul dinamovist are mari probleme de efectiv inaintea meciurilor de la Urziceni, din campionat, si de la Bruges, din Cupa UEFA.
Ultimele jocuri au lasat urme pentru gruparea din Stefan cel Mare. Dupa ce la meciul cu Besiktas i-a pierd
Tehnicianul dinamovist are mari probleme de efectiv inaintea meciurilor de la Urziceni, din campionat, si de la Bruges, din Cupa UEFA.
Ultimele jocuri au lasat urme pentru gruparea din Stefan cel Mare. Dupa ce la meciul cu Besiktas i-a pierdut pe Moti si Margaritescu, suspendati pentru urmatorul meci de la Bruges, Catalin Munteanu si Ze Kalanga s-au accidentat in partida cu Otelul Galati. In plus, Dennis Serban are probleme medicale mai vechi, reluand antrenamentele abia la inceputul acestei saptamani. Cel mai ghinionist s-a dovedit a fi Ze Kalanga, care va rata tot sezonul si, in plus, convocarile la nationala Angolei. ""Nu credeam ca mi se va intampla o asa nenorocire. Eram in forma, titular si la Dinamo, si la echipa nationala. Sunt foarte trist"", a spus mijlocasul angolez. Acesta are ruptura fibrilara si va sta departe de gazon cel putin doua luni. De asemenea, Catalin Munteanu are o atela ghipsata la piciorul stang, fiind indisponibil doua saptamani. ""Daca pot spune asa, este bine totusi ca nu a recidivat accidentarea mai veche. M-am speriat la inceput"", a spus cel poreclit ""Cap de Zmeu"".
IMPROVIZATII. In aceasta situatie, antrenorul Mircea Rednic va apela la improvizatii. ""Va fi foarte greu atat la Urziceni, cat mai ales la Bruges, unde nu ii voi avea pe Moti, Margaritescu, Kalanga si Catalin Munteanu. Nu stiu ce voi face, voi improviza probabil"", a spus tehnicianul ros-albilor. Aproape sigur, ""Puriul"" va apela si la cativa jucatori de la echipa secunda. Nelinistit


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.